Снимка: БулфотоНе виждам база за споразумение, а и не случайно ГЕРБ упорито

...
Снимка: БулфотоНе виждам база за споразумение, а и не случайно ГЕРБ упорито
Коментари Харесай

Татяна Дончева за БНР: Борисов има ангажименти към СИК

Снимка: Булфото

Не виждам база за съглашение, а и не случайно ГЕРБ упорито упорстват, че нямало разговор с протестиращите… Проблемът на ГЕРБ е служебното правителство, те осъзнават, че всеки ден на власт нищо не им носи “.

Коментарът направи пред БНР Татяна Дончева, водач на „ Движение 21 “, представена от dunavmost.com.

Тя акцентира, че като причина могат да се прибавят и „ уговорките, поети на държавно равнище към разнообразни бизнеси и други кръгове за подписване на покупко-продажби “:

„ Като част от СИК Борисов има задължения към СИК – Маджовци, Маргини и всевъзможни продължения. Има задължения към Домусчиев, следете раздаването на концесиите на пристанищата. Домусчиев има аспирации да получи всички пристанища по морето, а пък ТИМ да се задоволи с пристанищата по Дунав “.

В предаването „ 12+3 “ Дончева добави: „ ГЕРБ може да не долазят до времето на постоянните парламентарни избори… Не инцидентно започнаха заградителни мероприятия. Преди месец дадоха обещание увеличение на студентските стипендии. Миналата седмица направиха срещи с ректори и дадоха обещание, че ще усилят с 20% заплатите на университетските преподаватели. Те се опасяват, че студентите, които ще дойдат на 1-ви октомври, могат да създадат това, което направиха за Луканов 1990 година. Въпросът е кой за какъв брой ще се продаде “.

Татяна Дончева отбеляза още: „ Политическите сили - остарели и новосъздадени, нещо ще вземат от митинга като доверие. Колко? Ще забележим на изборите... Цветан Цветанов е основател на една милиционерска партия, която сътвори модела за жестоко потъпкване на човешки права, за произвол във връзка с гонене на хора. Това е авариен коловоз за гербаджиите “.

Дончева е безапелационна, че ГЕРБ няма да завоюва идващите парламентарни избори: „ Има ескалация на ненавист. Протестите ерозират, без значение дали ГЕРБ ще долазят до изборите. Въпросът е дали ще можем да си осигурим честни избори “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР